Помпи

 
 ИЗГЛЕД ЗА ПЕЧАТ

Дренажни помпи (за отводняване)

 

Серия Wilo-Drain TMW - Туистър
Потопяемa дренажнa помпa TMW с турбулатор.

Потопяемa дренажнa помпa TMW с турбулатор, за отводняване на помещение. Подходящa за изпомпване на чиста или леко замърсена водаот наводнени помещения, шахти и ями. Помпaтa e с вграден поплавък, леснa за монтаж и с висока надеждност при експлоатация.
 

Серия Wilo-Drain TMR 32
Потопяема дренажна помпа TMR

Потопяемата дренажна помпа TMR е специално проектирана за приложения при ниско ниво на остатъчна вода. Нейната специфична цедка позволяваизпомпване на вода до оптимално отводняване на наводнени места – остатъчно ниво 2 мм. Помпата е с вграден поплавък, лесна за монтаж.
 

Wilo-Drain TS 32
Помпа за отводняване на сервизни помещения.

Помпа за отводняване на сервизни помещения, за изпомпване на чистаили леко замърсена вода от резервоари, шахти, изкопни ями, на сапунени разтвори от битовата зона, за изпомпване на вода от неголеми водниатракционни съоръжения. Помпата е с корпус от неръждаема стомана, със захранващ кабел 10 м и заводски монтиран полавък.
 

Серия Wilo-Drain TS 40
Потопяема, дренажна помпа за отводняване на отпадни води.

Потопяема, дренажна помпа за отводняване на отпадни води със съдържание на твърди частици с макс. диаметър до 10 mm. Използва сеза отводняване на битови отпадни води, строителни изкопи, индустриални води.
 

Серия Wilo-Drain TC 40
Потопяема помпа за отпадни и дренажни води.

Потопяема помпа за отпадни и дренажни води със съдържание на твърди частици с макс. диаметър до 35 mm. Предназначена е за отводняване на битови отпадни води, строителни изкопи, индустриални води, за пречистване на отпадни води и за селскостопански нужди.
 
ECOP-100
Нискобюджетна хоби-помпа за дренажни води.

Мощност: 0.25 KW
Захр. напрежение: 230V - 50Hz
Макс. дебит: 6 м3/ч
Макс. височина 6.8м
 

Серия Wilo-DrainLift XS-F
Минисистема за фекални води

Минисистема за фекални води с директно свързване към тоалетната. Подходяща за отводняване на една тоалетна,една мивка, биде и един душ, чиято вода не може да се излее директно в канализацията, поради обратния й наклон.
 

Серия Wilo-DrainLift KH
Минисистема за битови отпадни води с режещ инструмент.

Подходяща за свързване към тоалетна, душ, чешма, биде, чиято вода не може да се излее директно в канализацията порадиобратния наклон на същата. Модерен ергономичен дизайн, лесна за монтаж посредством директна връзка към тоалетната.